Home

Pvsk edzők

Edzők és munkatársak. Ezen az oldalon a szakosztály edzői, és más feladatokat ellátó tagjai, elérhetőségeik található. Kevésbé sürgős, hogy a PVSK öttusázóit oktassa vívásra. A PTE-PEAC Vívószakosztályában 2004 óta tevékenykedik ismét Edzők és szakmai vezetők. Játékos infók ; Ön itt van: Jelenlegi oldal > Elérhetőségeink Pécsi Vízilabda. Adatvédelmi tájékoztató PVSK | Vízilabda szakosztály Uszoda. Cím: 7623 Pécs, Szendrey Júlia u. 7..

Edzők és munkatársak PTE-PEAC Vívószakosztál

 1. Pécsi Vízilabda - PVSK | Vízilabda szakosztály . A tavalyihoz képest is fiatalabb kerettel vág neki a PVSK-Mecsek Füszért OBI-es vízilabdacsapata a 2021/2022-es bajnokságnak, így a meghatározó játékosok rutinjára még nagyobb szükség lesz a medencében, Török Viktor vezetőedző ettől függetlenül továbbra is maximalista és ugyanezt a mentalitást várja el a.
 2. Domenico De Blasio a PVSK Vízilabda szakosztályának szakosztályvezetője. Edzők és szakmai vezetők. Játékos infók ; Ön itt van: Jelenlegi oldal > Csapatok > OB I. > Szakmai vezetők > Domenico De Blasio Pécsi Vízilabda. Adatvédelmi tájékoztató.
 3. Judo Pvsk. 914 ember kedveli. A SZAKOSZTÁLY RÖVID TÖRTÉNETE: 1961-ben már a PVSK-ban is megkezdték a judo-t a lelkes versenyzők, edzők. Abban az évben, novemberben már részt vettek a..
 4. Judo Pvsk. 914 likes · 1 talking about this. A SZAKOSZTÁLY RÖVID TÖRTÉNETE: 1961-ben már a PVSK-ban is megkezdték a judo-t a lelkes versenyzők, edzők. Abban az évben, novemberben már részt vettek a..
 5. t a Soproni Darazsak Akadémia között. A PVSK-nál 2012/13-as szezonban bevezetett edzői.

A PVSK hivatalos honlapján foglalták össze a terveket a klub edzéseinek és rendezvényeinek újraindításával kapcsolatban. A Kormány április 30-án hozott rendelkezéseinek nyomán a PVSK-ban azonnal elindult a munka, hogy a rendezvények és az edzések újraindításának biztonságos feltételeit megteremtsék, és kidolgozzák a folyamatokat amelyekkel a kockázatokat. A Pécs 2010 (korábban PVSK, majd Mizo-Pécs) Pécs város egykori első osztályú női kosárlabdacsapata.Az első nem budapesti női bajnokcsapat (1991-1992), a vidéki csapatok közül 11 bajnoki címével és 11 kupagyőzelmével egyaránt a legeredményesebb, zsinórban szerzett 7 kupagyőzelme (1997-2003) abszolút magyar rekord A Pécsi VSK-Veolia (becenevén PVSK-Panthers) a Pécsi Vasutas Sportkör férfi kosárlabda szakosztálya. 1946-ban egyike volt azon három csapat között, akik elsőként vidéki csapatként a férfi kosárlabda élvonalában játszott.. Az 1946-47-es szezon óta 51. élvonalbeli szezonját kezdte meg a szakosztály 2019 őszén, ezzel a MAFC után minden idők 2. legtapasztaltabb csapata. Edzők. Profik: Csirke Ferenc (PVSK-Pannonpower), amatőrök: Zalay Buda (Mecsek SE), utánpótlás lányoknál: Meszler Balázs (PVSK), utánpótlás fiúk: Zalay Zoltán (Rátgéber A.). A legjobb 23 év alatti baranyai játékvezető Szalóki Bence lett, a megyei iskolai kosárlabdasport népszerűsítésért dr. Révészné Csaba Márta. Sportoló neve Sportág Születési év Mettől Meddig; Hódosi Máté: Atlétika: 1993: 2001.09.01: 2011.12.31: Horváth Adrián: Judo: 1993: 1999.01.01: 2010.09.0

Az MKOSZ hivatalos honlapja átfogó információt nyújt a szövetségről. A hunbasket.hu-n megtalál minden információt a válogatottakról, aktuális mérkőzéseikről, a női illetve férfi tagozatokról, bajnokságok állásáról és az utánpótlás helyzetéről. Fiatalos, folyamatosan frissülő honlapunk célja, hogy új pályára állítsa a magyar kosárlabda iránt. Ingyenes lesz a belépés a PVSK-Veolia következő hazai mérkőzésére, a Falco ellen, a csapat pedig pénzbüntetést kapott a Serco-TF-BP elleni legutóbbi, hazai vereséget követően. Sokan nem akartak hinni a szemüknek szombaton este, akár ott voltak a PVSK-Veolia hazai mérkőzésén a Lauber Dezső Sportcsarnokban, akár az online.

A szakosztályban csak szakképzett edzők oktatnak, akiknek a szakmai és pedagógiai továbbképzéséről a PSN Zrt. folyamatosan gondoskodik. Később tagja voltam az OB2-t nyert csapatnak, és utána az OB1/B-s bajnokságban szerepeltem az akkor már PVSK néven futó felnőtt csapatban. 2004-ben feljutottunk az OB1-be, ahol utána 8. 10:50 PVSK Zebrák U11 - PVSK Leopárdok U11 (panda pálya) 11:10 Előkészítős lány edzők-fiú edzők meccs 11:40 Közös fotózás 12:00 dobóverseny Lány U17-U19, Fiú U16-U18 12:05 PVSK Pandák U11-PVSK Hópárducok U11 (párduc pálya) 12:05 PVSK Gepárdok U11 - PVSK Fekete párducok U11 (panda pálya) 12:25 dobóverseny Lány U13/U15.

Elérhetőségein

Tíz kosaras maradt hírmondónak a címvédő Olaj csapatánál

PVSK B. 79-50 TOVÁBB. Mindkét meccsen nagyon agresszíven védekeztek a fiúk. 2021. január 10. EDZŐK A PVSK atlétája, Garamvölgyi Petra már az első napon nagyszerű eredményt ért el. A kenyai U20-as világbajnokságon az előzetes nevezési lista alapján a koronavírus járvány miatt az Amerikai Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kína és Japán sem vett részt PVSK csarnokában, a Zipernowsky csarnok és a legfiatalabb utánpótlás kategóriában az Árpád Ált. isk., Jurisics Ált. isk., Illyés Ált. isk., Mezőszél Ált. isk., Szent M. Ált. isk. tornatermében voltak és lesznek - Edzők képzése - Csapatok számára a versenyzéshez szükséges feltételek megteremtése - Edzések.

PVSK Vízilabda szakosztál

A Pécsi VSK-Veolia (becenevén PVSK-Panthers) a Pécsi Vasutas Sportkör férfi kosárlabda szakosztálya. 1946-ban egyike volt azon három csapat között, akik elsőként vidéki csapatként a férfi kosárlabda élvonalában játszott. Edzők Poszt Mezszám Ország Né Mintha az időjárás is hozzá akart volna járulni a korosztályos atlétikai esemény sikeres lebonyolításához, a szebbik arcát mutatva, olykor talán bántóan is, egész napos forróságot varázsolt a PVSK pályára, ahol a régiós verseny második napja zajlott. Az NB I. A. csoportjában szereplő PINKK Pécsi 424 felnőtt csapatával gyakorolhatott a PVSK három saját nevelésű, juniorkorú játékosa, Földing Anna, Horváth Boglárka és Temes Boróka - olvasható a klub hivatalos honlapján megjelent összeállításban. A lányok négy edzésen vettek részt a csapattal, s az edzők maximálisan meg voltak elégedve a tehetségek. PVSK Akadémia . Az edzők megválasztották a torna All Star csapatát: Mayer Dorina ( PVSK Akadémia) Albert Szidónia ( DVTK Akadémia) Kálmán Liza ( Vasas Akadémia) Igaz Eszter ( Vasas Akadémia) Fodor Lili ( Kőbányi Darazsak Akadémia) Köszönjük a PVSK-nak a meghívást, nagyon jó gyakorlási lehetőség volt számunkra ez a 3.

Azért az világos, hogy a PVSK labdába sem rúghat a Rátgéber mellett sem edzők, sem infrastrukturális lehetőségek tekintetében. Ha kölyök lennék, nyilván én is világszínvonalon szeretnék edzeni. Ez az elnyomás az évek előrehaladtával csak nagyobb lesz és a PVSK-nál előbb-utóbb csak úgy lehet használható fiatal, ha A. A kérelmező szervezet teljes neve PVSK Marketing Hirdetésszervező Kft. minőségi munkához elengedhetetlen szakmailag jó edzők alkalmazása, akik kizárólag csak a kosárlabdára, a gyerekek fejlődésére tudnak a nap 8 órájában koncentrálni. Egy anyagilag is megerősödő egyesületünk, sokkal jobb és biztosabb.

Domenico De Blasio - PVS

 1. A PVSK megalapításának századik évfordulóján ünnepi küldöttgyűlést tartott az egyesület, ahol átadták az idei Aranygyűrű-elismeréseket is. Ötszáz fő alapította meg a Pécsi Vasutas Sportkört 1919. augusztus 23-án. Egy évszázaddal később ugyanekkora, vagyis 500 fős vendégsereg ünnepelte az egyesület.
 2. denkori élvonalbeli csapat számára biztosítsunk utánpótlást, vala
 3. Pécsi játékosok és pécsi edzők, szurkolj a megújult PEAC-Pécs női kosárlabda csapatnak PVSK Férfi Kosárlabda Utánpótlás, Pécs. 582 свиђања. PVSK A PVSK több hetes késéssel tudta elkezdeni a bajnokságot a járványhelyzet miatt
 4. U18A csapatunk vezetőedzőjét és több kulcsjátékosát is nélkülözni kényszerült a tabellát vezető PVSK elleni hazai mérkőzésen, de így is sikerült tisztes helytállást tanúsítani és szoros mérkőzést játszani. Soproni Sportiskola/A - PVSK Panthers 62:69 Edzők: Bali Ádám, Farkas Dávid

Tekintsük meg a teljes bejegyzést. OB I: PVSK-Mecsek Füszért - Kaposvári VK. 2020.03.07. @ 19:00 « OB I/B: Fehérvár VSE - Kaposvári V Alba Fehérvár -PVSK-VEOLIA jegyárusítása Tájékoztatjuk kedves Szurkolóinkat, hogy az Alba Fehérvár - PVSK-VEOLIA mérkőzésére, elővételben megvásárolhatóak a jegyek. 2020.01.15. szerda: 10:00 -19:00-ig (sportcsarnok büfé PVSK Nemzeti Akadémia - Soproni Darazsak Akadémia 56-58 (13-8, 12-21, 14-14, 17-15) SDA: Pfeiffer 23, Tarr S. 11/3, Berki G. 10, Gyöngyösi J. 4, Kovács L. 4, Deák K. 4, Gottschling P. 2, Balogh T. -, Szlávik A. -, Máté R. -, Németh B. -, Orbán N. - Czirják Szilvia (edző): Bravúr győzelmet arattunk a PVSK otthonában.

Judo Pvsk - Kezdőlap Faceboo

A Pécsi Labdarúgás Napját ünnepelték | BAMAEgybekelt Rátgéber László és Csák Magdolna

Az elmúlt három olimpia aranyérmei, az olimpiai ciklus világversenyei, és a pekingi olimpia bizonyította, hogy a férfi válogatott őrzi a helyét a nemzetközi mezőny élén, a női válogatott pedig tagja a világ vezető négy csapatának .A magyar Vízilabda Szövetségnek jelenleg 70 tagegyesülete van, az aktívan űzők létszáma örvendetesen növekszik, jelenleg 4500. Anderson hátán viszi a PVSK-t. Chantelle Anderson, a MiZo-Pécsi VSK 22 éves, 198 centis centere nem sok játéklehetőséget kapott a nyáron a WNBA-ben, a Sacramento Monarchs csapatában: egészen pontosan meccsenként 6,6 percet. Ezzel szemben Baranyában kulcsjátékosnak számít, és egyre jobban kosarazik, miként tette azt.

Judo Pvsk - Home Faceboo

Banner hírdetések média ajánlatok. Tárhely és programozás: FaXuniL Internetszolgáltató Kft. minden jog fenntartva (c) www.womanbox.hu 2009-2021 RSS - hírek impresszum 0.116 női bunyó - boksz - Londoni Olimpia 2012 - amatőr női ökölvívás - ökölvívás - női box oktatás - bunyó - olimpiai felkészülé A Pécsi VSK-Veolia (becenevén PVSK-Panthers) a Pécsi Vasutas Sportkör férfi kosárlabda szakosztálya. 1946-ban egyike volt azon három csapat között, akik elsőként vidéki csapatként a férfi kosárlabda élvonalában játszott. Az 1946-47-es szezon óta 51. élvonalbeli szezonját.

NYKK U14 | MARSO Nyíregyházi Kosárlabda Klub

Együttműködés: PVSK - SSI KA - Darazsak KA - SOPRONI

 1. t az egyesület alkalmazottai KIZÁRÓLAG MASZKBAN léphetnek be. A pályán történő edzés idejére a maszkot le lehet venni
 2. Kiemelt junior bajnokság 2020. november 26., Pécs, PVSK csarnok PVSK Nemzeti Akadémia - BEAC Újbuda KA/A 43-45 (15-12, 11-14, 7-17, 10-2) BEAC: Katona 19/3, Bencsik 5/3, Pfandler 4, Jármay 2, Szénásy 3/3 Cs
 3. A kötél bármelyik úszásnemben használható, az edzői megfigyelő munkához nagyszerűen alkalmazható, mert az edzők közelről figyelhetik az úszó munkáját az adott úszásnemben. A gumikötél bárhol felszerelhető, akár kisebb helyeken is lehetőséget ad a komoly munkára, hiszen hotelek kisebb medencéiben, vagy az udvari.

A gyerekek képzését részben saját nevelésű játékos-edzők irányítják. Az eredményes szakmai munka és a kiváló körülmények az MKOSZ figyelmét is felkeltették, amelynek következményeként 2011-ben a Vasas lett Magyarország első akkreditált Kosárlabda Akadémiája PVSK: Durham 15/3, Brooks 16/9, Antóni 6/6, Budimir 8/6, Sarlija 12. Legalábbis akkor úgy tűnt, ki lehet ezt jelenteni, de a lefújást követően az edzők megegyeztek egy plusz, öt perces negyedben, mert ugye mégiscsak a gyakorlás volt a cél. Ezt megnyertük, igaz csak annyival, hogy egál legyen a vége és jöhessen a második. Lehet, hogy akkora volt, mint egy bálna, de Varasdi János így is emelkedett rendesen. 2021.07.10. 2021.07.11. Aki látja büntetőket dobálni, annak hamar kiderül, hogy konyít valamennyit a sportághoz. A Rátgéber Kosárlabda Akadémia szertárosáról nem minden játékos tudja, hogy veretes múltja van a kosárlabdapályán: Varasdi. Az oldal a BEAC Női Kosárlabda Szakosztály, a BEAC Női Kosárlabda Utánpótlásért Alapítvány, a BEAC 1898 Nonprofit Kft. és a BEAC Fortis Kft. hivatalos honlapja

Kosár: így működik az akkreditált akadémia a PVSK-ban. Szóljon hozzá! 0 hozzászólás. Szóljon hozzá Ön is! Még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első! Nemcsak az utánpótlás-nevelés működik olajozottan, hanem a kiöregedő fiatalok további menedzselése is a szövetség által elismert hivatalos akadémiák. Együttműködési megállapodást írt alá a PVSK és a Kozármisleny SE.A két klub kosárlabda szakosztályai kiemelt szakmai partnerként tekintenek egymásra.. 2017.04.25-én a PVSK-Pannonpower - SZTE Szedeák NB I. A csoportos középházi rangadó előtt írták alá azt az együttműködési megállapodást, amely szorosabbra fűzi a PVSK és a Kozármisleny SE 2014-ben újjáalakult. Név Típus Archív? PVSK Kupa (esemény) Eredmények 20105_PVSK-Kupa-eredmenyek.html : Eredmény: Nem : Részidők 20106_PVSK-Kupa-reszidok.html : Részidős eredmén Egészséges Falunap címmel hívják július 24-én, szombaton az abaligetiek az érdeklődőket. A nap sztárvendége Risztov Éva olimpiai úszóbajnok lesz, akit sportról, motivációról, kitartásról kérdeznek. A délután kettőkor kezdődő programok a kempingben kapnak helyet, s az egészségtudatosságé lesz a főszerep Kiegészítve olyan további fontos elemekkel, mint a korábbi Pécs Városi Sportiskola Egyesületből (PVSE, még korábban TÁSI) a sportolók, edzők átigazolása az újonnan létrehozott PSN Zrt

Felkészítő edzők: Romváry Attila (PKSE), Kersics Antal (PVSK), Braun Ákos és Hangyási László (ASE), Ginder János (MTE). A Pécsi Tudományegyetem hallgatóinak eredményei a következők voltak: PROFI KATEGÓRIA 1. helyezettek. Gard Richárd, 66 kg (PKSE) Kersics Dávid, 90 kg (PVSK) Szabó Zsolt, +100 kg (PVSK) Pupp Réka, 52 kg (ASE A PVSK honlapja írta meg, hogy a nyáron megszerzett magasember bokaszalagja rakoncátlankodott: Egyik nyári szerzeményünk, Krivacsevics Márkó eddig csupán néhány percet játszhatott a bajnokság során. Még a szezonnyitó, Kaposvár elleni derbin léphetett pályára, azóta viszont még a meccskeretben sem találkozhattunk a. A bennmaradásukat már hetekkel ezelőtt bebiztosító kaposváriak végül 16-9 arányban maradtak alul a szomszédvári rangadón, amivel a PVSK visszavágott a decemberi vereségért is. Surányi László csapata így a 12. helyen fejezte be a 2020/2021-es OB I-es pontvadászatot

Fokozatosan indulnak újra a PVSK edzései és rendezvényei

 1. MEAFC U18 Főtábla II. C csoport, 10. mérkőzés PVSK Nemzeti KA - MEAFC/A 88-61 (23-23, 15-13, 28-7, 22-18) PVSK Nemzeti KA: Tószegi (16/3), Gróf 13, Gordán.
 2. Míg az első játékrészt egy, az utolsó másodpercben eleresztett bombájával sikerült csak megnyernie 5-4-re Lukács Gergely legénységének, addig a második negyedtől magabiztosan lépett megüldözőjétől a Pécs, a Komjádi-kupa döntőjében, és győzött 12-7-re. A PVSK csapata hazai környezetben védte meg címét az egyik legtradicionálisabb hazai kupasorozatban
 3. A PVSK vezetői, szurkolói megelégedéssel értékelhették a vasutas sportolók eredményeit. A labdarúgók kivételével, a szakosztályok elismerést, meg­becsülést szereztek a PVSK- nak. A klub még eredménye­sebb munkája érdekében ösz- sze kell fogniuk a vasutasok­nak, a vezetőknek, edzőknek, játékosoknak
 4. PVSK-VEOLIA-HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 105-61 (25-12,29-28,30-13,19-8) Pécs, Lauber Dezső Városi Sportcsarnok. Veszprém: Czirbus József 15, Füzi Róbert 8/6, Körtélyesi Gergely 8/6, Szabó Péter 8/3, Mucza Tamás 8/3, Kovács Ádám 8, Medve Máté 5, Madár András 3/3, Szücs Péter, Völgyi Marcell
 5. Szörényi István 1945-ben született Németországban, ahol szülei hadifogságban voltak. A Testnevelési Egyetemen szerzett szakedzői diploma után az ELTE nevelésszociológia szakán végzett. Gerelyhajításban, a PVSK színeiben országos bajnoki negyedik helyezett
 6. Pénteken egy Pécstől húsz kilométerre fekvő baranyai üdülőfaluban, a cseppkőbarlangjáról híres Abaligeten örök hűséget fogadott egymásnak Rátgéber László, a magyar nőikosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, a PVSK vezetőedzője és Csák Magdolna, a Pécs most nyáron visszavonul

Mizo Pécs 2010 - Wikipédi

Nyugati győzelemmel zárult szombaton a 25. Kelet-Nyugat All Star kosárlabdagála a budapesti Tüskecsarnokban. A több mint 10 ezer internetes szavazat alapján Kelet válogatottjának kezdőcsapatát James Kinney, Vojvoda Dávid, Ivan Lilov, Svetozar Stamenkovic és Matija Poscic alkotta, a két edző a szolnoki Stojan Ivkovic és Pór Péter lett Új Dunántúli Napló, 2003. október (14. évfolyam, 268-297. szám) 2003-10-24 / 290. szám. 14. OLDAL SPORT 2003. Október 24., péntek Labdarúgó NB III., 11. forduló Új rendszerű Magyar Kupa Hármat lépett előre a Harkány Kézzel ne! - juthatott az utolsó pillanatban az eszébe a harkányi Németh Attilának, aki nemrégiben még a kézilabda NB I- ben csillogtatta képességeit. Davis megtörte a csendet, három negyed után 57-68 állt az eredményjelzőn. Veljko Brkic jóvoltából próbált meccsben maradni a PVSK, az alighanem élete meccsét játszó Lukács Norbert kiválóan védekezett, fontos labdákat szerzett, a hazaiaknál Ruják tartotta a lelket a társakban, 66-74 2017. január 13. 15:44. Január 21-22-én kerül sor a 2005-ben született fiúk tehetséggondozó edzésére. Helyszín: Hajós Alfréd Sportuszoda, 33-as medence Időpont: január 21-22. Edzések: 9:00-11:00 és 14:00-16:00 Találkozó: 8:30-kor az uszoda előcsarnokában 3-as méretű labdát mindenki hozzon magával

PVSK-Panthers - Wikipédi

 1. PVSk ban találsz thai-boxot is szerintem (nem biztos) thai-box Ivánnál kezdőnek 5000 naponta van edzés!!!!! tart ökölvívás, kick-box, thai-box, sanda, krav maga, és még számos más stílusban edzést. Ismert és elismert edzők tartják a foglalkozásokat, hobbi és versenyszinten is. Az edzések nem túl vészesek árban, (3500.
 2. Munkáját, Bekk Zsanett (PVSK), Hollós Dániel (Soproni Darazsak), Pogány Vivien (Kecskeméti Akadémia) edzők segítették. A 34 fős táborban két győri akadémistánk képviselte egyesületünket. Rigó Dorina és Gálos Hanna négy termi edzésen, reggeli futásokon, kiváló felnőtt kosarasokkal való beszélgetéseken.
 3. Edzők: Dabrowski Norbert, Petrovai Márton. Megvan a győzelem a 2018-as év első bajnokiján Fotó: Lénárt Márton Gól - emberelőnyből: 12/1. ill. 9/4
 4. Mi edzők bízunk a jövő évi eredményesebb szereplésben. Reméljük a lányok is szeretnének előrébb lépni. Alba Fehérvár-PVSK 97-74. Az első negyed még szorosan alakult, utána azonban elhúztunk és magabiztosan nyertünk a Pécs ellen. Barone legjobb fehérvári meccsét játszotta, de másoik is kitettek magukért - a.
 5. Molnár Zoltán Magyar Edzők Társasága, elnök (képünkön), Dr. Deutsch Tamás Sportegyesületek Országos Szövetsége, elnök. 15.15-15.40: A legnagyobb kisegyesület Nagy József Pénzügyőr Sportegyesület, ügyvivő 15.40-16.05: PVSK, egy vidéki nagyegyesület Czerpán István Pécsi Vasutas Sport Klub, elnö
 6. Kötődésem a PVSK-hoz családi, és az életem része - interjú dr. Mintál Tiborra
 7. Fehérvár Football Club (commonly known as Fehérvár, Vidi, or MOL Fehérvár Football Club for sponsorship reasons), is a Hungarian professional football club based in Székesfehérvár, which plays in the Nemzeti Bajnokság I, the top level of the Hungarian league system.Due to sponsorship reasons, the club changed its name from Videoton FC to MOL Vidi FC in 2018, the main sponsor of the.

Köszöntötték a legjobb baranyai edzőket, játékosokat BAM

A következő hazai férfi OB I-es vízilabda mérkőzésen szombaton a PVSK-Mecsek Füszért csapatát látjuk vendégül. A mérkőzés időpontja: 2017. október 28. (szombat), 16:00. Helyszín: Tatabányai Gyémánt Fürdő sportuszodája. Nagyszerű közönségünkre ezúttal is számítunk! Szurkoljunk együtt csapatunkért! Hajrá. PEAC és PVSK a két vívószakosztály Február: Pécs-Kaposvári Petőfi férfi és női tőr csapat pécsi győzelem Május Pannónia Kupa Párbajtőr: 1.) Karakán Október: PVSK, országos ifjúsági tőrverseny OB I-be jut a párbajtőrcsapat + területi bajnok: Méhes Károly, Kollár Kázmér, Keserű Tamá

MOB - Utánpótlás-nevelési programo

ID IDŐPONT HAZAI CSAPAT VENDÉG CSAPAT EREDMÉNY HELYSZÍN; E.ON Férfi OB I: 61353: 2021. 20. 11:30 : PVSK Mecsek Füszért: Szolnoki Dózsa: 11-22: Pécs-Aba Junior lány regionális döntő 2020. május 15-16. Benkő István Ref. Gimn. PVSK Nemzeti Akadémia - Kiss Lenke KA 77-63Mérkőzés statisztika Szeged KE - Kiss Lenke KA 46-42Mérkőzés statisztika Kiss.. Pécs itthon. 2021. április 13. A Tigra-ZF-Eger férfi gárdája hazai körülmények között játszik bajnoki mérkőzést. Az ellenfél az Pécs gárdája lesz az E.ON OB I. alapszakaszának 27. fordulójában. E.ON OB I. ALAPSZAKASZ, FÉRFIAK, 27. FORDULÓ. TIGRA-ZF-EGER (8.) - PVSK MECSEK FÜSZÉRT (11.) 2021 Vízilabda. Két fradistával Európa-bajnok Magyarország! Vízilabda. Az Eb-győztes fradista: Az öltöző is tőlünk zengett. Vízilabda. Fradistával a soraiban Európa-bajnok a magyar csapat! FRADI TV. Fradi TV: Fókuszban az olimpia! Olimpiai eskütétel, Kozák Danuta, valamint az FTC-DAC előtt éneklő Nyerges Attila legújabb.

Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége - MKOS

Gerjenben játszottunk edzőmérkőzést. NB II-es labdarúgócsapatunk a felkészüli időszak harmadik hetének zárásaként az NB III-as újonc Gerjeni SK vendégeként játszotta negyedik nyári edzőmérkőzését. PMFC. júl 10, 2021 PVSK - Szegedi KE 46 - 49 (7-7, 14-15, 21-13, 4-14) Edzők: Kovács Andrea Az első félidőben fej-fej mellett haladva küzdött a két csapat a döntő mérkőzésen. A harmadik negyedben 13 pontos hátrányba kerültünk, de az egész tornára jellemző módon egy percre sem adta fel csapatunk a mérkőzést és ennek eredményeként a. Férfi vízi ob I: erős hazai hajrá, iksz az OSC-Szolnok rangadón. Még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első! Bár a listavezető Szolnok háromgólos előnnyel kezdte a negyedik negyedet, végül csak egy pontot szerzett az OSC elleni fővárosi rangadón a férfi vízilabda ob I szerdai játéknapján: a vége 15-15-ös döntetlen

Pénzbüntetést kaptak a pécsi játékosok és edző

2021.01.15. Máté Zsolt, Varga Gábor. A 2020/2021-es tanévben online felületen tartottuk meg az őszi félévben a PTE Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Óvoda Babits Mihály Gimnáziumában a második 3D tervező és nyomtató szakkört. A lehetőséget idén is hirdettük a tanórákon, iskolarádióban és plakátokon MAGYA ÖKÖLVÍVÓ SZAKSZÖVETSÉG Hírlevél 2021. május 5. 2. szám 4 Az ifjúsági fiúszakág két vezetőedzője, a nyíregyházi Nagy Lajos és a kőszegi Varsányi Áron összegezte a világbajnokság tapasztalatait Jubileumi Vasutas Misina-kupa Pécsett. Immár sok éve rendezi meg a Pécsi Vasutas Sportkör judoszakosztálya a Vasutas Misina-kupa judoversenyt. A szeptember 14-én megrendezett esemény különleges volt az egyesület életében. Az idén százéves PVSK centenáriumi rendezvénysorozatának részesei lehettek a régió és meghívott. A PVSK-Veolia a bajnokságban elért helyezésnek köszönhetően az Európa Kupa 32 csapatos főtáblájára egyenes ágon, azaz selejtező nélkül került fel, mégpedig az A csoportba, ahol a szlovák bajnok mellett a holland bajnokságban harmadik ZZ Leiden és a portugál bronzérmes SL Benfica lesz az ellenfele Szentlőrinc SE, 2013-02-18. 2001/2002. Története harmadik sikeres évadjában, a Szentlőrinc a 2. helyen végzett, a labdarúgó NB III Dráva-csoportjában. Ez volt az a szezon, amikor a gárda már egyértelműen meghatározó volt a maga osztályában. Erre utal a hazai veretlenségük is, két döntetlennel, tizenegy győzelem mellett

Vizilabda - PSN Zrt

Játékosként a Pécsi Postás, a PVSK és a Kaposvári Táncsis SE csapatában is megfordult, edzői pályafutását a férfiaknál kezdte, dolgozott a PVSK-nál és a PVSK-Pécsváradnál is. A nőknél a PEAC-ban, majd a PVSK-ban az utánpótlás területén tette le a névjegyét, irányításával a fekete-fehérek kétszeres OIK-győztes. PVSK DKKA 97 21 1. ford. KONST AFU20B 98 76 2. ford. AFDKKA BUDAF 83 74 1. ford. DKKA KVM 48 76 1. ford. AF-DKKA TFB 55 95 BDÖNTŐ. SZKA DKKA 71 67 BDÖNTŐ.

Nagyot küzdöttünk és szerencsénk is volt - Rátgéber LászlóSzakvezetés | Szolnoki DózsaA konferenciánk igazi siker volt – SOSZA csapat | Szolnoki Dózsa

A, B, C liszenszes vezető és erőnléti edzők, utánpótlás-vezetők, akadémiai erőnléti és rehabilitációs edzők, aktív labdarúgók vettek részt második DBands Football Trainer képzésen, melyen mély szakmai ismereteket kaptak a labdarúgást érintő erőnléti témakörben. Jövő szombaton a PVSK ellen, hazai. Tisztelt Játékosok, Edzők, Vezetők, Szurkolók! Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy a Pasaréti Sportcentrumban szakosztályunk rendezheti a 2009-2010-es Országos Junior Bajnokság döntőjét! A junior döntő a női kosárlabda utánpótlás amolyan érettségi vizsgája, így nagy-nagy izgalommal várjuk ezt a jelentős eseményt Nyugat nyert a 25. kosárlabda All Star-gálán. Nyugati győzelemmel zárult szombaton a 25. Kelet-Nyugat All Star kosárlabdagála a budapesti Tüskecsarnokban. A több mint 10 ezer internetes szavazat alapján Kelet válogatottjának kezdőcsapatát James Kinney, Vojvoda Dávid, Ivan Lilov, Svetozar Stamenkovic és Matija Poscic alkotta, a. A PVSK számára későn, csak Körmend város születésnapján, október 28-án indult el a szezon, hiszen náluk jelentkezett először tömegesen a koronavírus, ami miatt karanténba vonultak. Október vége óta viszont már 12 meccset lejátszottak Dragan Alekszics tanítványai, akik elsőként a Kaposvárt kapták el 80-75-re A PVSK addigi mérkőzéseit az előtt a meccs előtt foglaltuk össze, eképpen: A Pécs számára későn, csak Körmend város születésnapján, október 28-án indult el a szezon, hiszen náluk jelentkezett először tömegesen a koronavírus, ami miatt karanténba vonultak